Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Υφασμάτινη Μάσκα Προσώπου | Ορθοπεδικά - Ιατρικά | orthomedic.gr

Λοιπόν, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το κίνημα του "ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ".

Όπως όλοι έχουμε καταλάβει πρέπει να φοράμε μάσκα προστασίας
από τον COVID-19 γιατί ο ιός εκ κατασκευής του όπως και τα επικίνδυνα σταγονίδιά του πάνε και κολλάνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο πάνω στη μάσκα προστασίας.

Δεν κολλάνε στα απροστάτευτα μάτια, γιατί όπως μας έχουν εξηγήσει ενδελεχώς οι ειδικοί, ότι κινδυνεύουμε να κολλήσουμε τον ιό αν το χέρι μας έχει σταγονίδιο και έχει μολυνθεί και πάμε και τρίψουμε με αυτό τα μάτια μας, αλλά δεν κολλάει με καμία Μπαναγία αν το σταγονίδιο πάει και μπει αυτοβούλως και απευθείας μέσα στο μάτι μας. Είναι απλό προς την κατανόηση αυτό, νομίζω.

Επίσης, τα σταγονίδια δεν κολλάνε πάνω στα μαλλιά μας όταν κυκλοφορούμε στο δρόμο ή στην εργασία μας που όταν γυρίσουμε σπίτι -ειδικά οι γυναίκες- δεν τα λούζουμε και κάθε μέρα και το βράδυ πάμε και κοιμόμαστε στο μαξιλάρι μας και έχουμε μεταφέρει τα σταγονίδια του ιού εκεί ή κάνουμε και καμιά κίνηση με το γυμνό χέρι μας να τα βγάλουμε από τα μάτια μας, εις περίπτωση που είναι ολίγον τι μακριά. Επομένως, στα μαλλιά δεν κάθεται ο ιός, διαφορετικά όλες οι οικογένειες με μακρυμάλληδες άλουστους και μακρομαλλούσες άλουστες θα είχαν νοσήσει.

Επίσης, δεν κάθεται ο ιός στο κούτελό μας και στα γυμνά μας χέρια ή πόδια -ειδικά τώρα το καλοκαίρι που φοράμε κοντά ρούχα. Και κανείς, μα κανείς όμως, δεν έχει ξεχαστεί να ακουμπήσει με τα χέρια του αυτά τα σημεία του σώματός του κατά τη διάρκεια της μέρας χωρίς να έχει αντισηπτωθεί ενδελεχώς. Ή αν τα ακουμπήσει τρέχει αμέσως να πλύνει τα χέρια του πολύ σχολαστικά. Μα ξεχνιούνται αυτά τα πράματα; Επομένως, ούτε κι εκεί κάθονται τα σταγονίδια του επικίνδυνου αυτού ιού.

Επίσης, δεν θα κάθεται πάνω στα μπουφάν ή στο πουλόβερ το χειμώνα στο σημείο των αγκώνων, που με τους αγκώνες θα σηκώνουμε από το καπάκι της χέστρας μέχρι και και θα ακουμπάμε κάθε ειδών πόμολα και τρελομπετούγιες. Αλλά και αν τυχόν κάτσει κατά λάθος κάνα σταγονίδιο στο μπουφάν μας και το φέρουμε σπίτι, όλοι στέλνουμε καθημερινά τα μπουφάν μας στο καθαριστήριο για πλύσιμο.

Και μην ακούω συνέχεια αυτές τις φτηνές δικαιολογίες ότι δεν μπορείτε να μιλάτε ή να αναπνέετε φορώντας μάσκα δώδεκα ώρες την ημέρα ειδικά εσείς οι υπάλληλοι στα εμπορικά καταστήματα. Είστε απολύτως ελεύθεροι να μη μιλάτε και να μην αναπνέετε.

ΦΟΡΑΜΕ, λοιπόν όλοι μάσκα στη μύτη και το στόμα γιατί τα πράματα είναι επικίνδυνα! Ήμουν σαφής φαντάζομαι.

Κείμενο: ©Sώκρατεs Sημαιοφορίδηs-2020
👀Δείτε τα νέα POSTίδια και σήμερα 📆Πέμπτη-27-08-2020
κάνοντας 🖱Click στο 🌐link: 📌PontiusSokratesTheGemini.blogspot.com
🧐Αφήστε τα 👍λάικ και πιάστε τα 👅γλωσσοφιλάικ❗️




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είστε ελεύθεροι να δημοσιεύετε ό,τι σχόλια θέλετε εκτός από βωμολοχίες! Τα βρωμόλογα μου αρέσουν μόνο στο σεξ!
Αυτές τις μέρες μαθαίνω και τι είναι σεξ!